Share with:


חלבי

אופן הכנה

כמות ל 4 רולדות בתבנית אנגלית קייק

מצרכים הדרושים
50 גרם שמרים + 1/2 כוס חלב פושר ו1/2 כפית סוכר
1 ק"ל קמח
3/4 כוס אבקת סוכר
4 ביצים
3/4 כוס חלב
200 גרם חמאה רכה

למלית
140 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
5 כפות ריבת חלב

לסירופ
1/2 כוס
1 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה
מערבבים את השמרים עם 1/2 כוס חלב ו 1/2 כפית סוכר ומכסים ל10 דק⏲.
שמים בקערת המיקסר את הקמח ,.
סוכר,ביצים ו 3/4 כוס חלב ,ושמרים, מערבלים עד לקבלת בצק דביק , מכניסים את המלח ואת החמאה בהדרגה , מערבלים ל10 דק⏲לפחות.
עד שמקבלים בצק רך וחלק.
מכסים את הבצק מתפיחים לשעה⏲ .
6עד שמכפיל את הנפח.

הכנת המלית.
ממיסים את החמאה ומכניסים את השוקולד , מערבבים עד לקבלת מרקם חלק לאחר מכן את הריבת חלב ושוב ערבוב.
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים וכל חלק ל3 ומרדדים לעובי בינוני וכל חלק למלבן, מורחים שוקולד ומגלגלים ועושים צמות וככה עם כל שאר הבצק.מתפיחים שנית לשעה בערךמערבבים 2חלמונים עם קצת חלב מברישים על הרולדות .
ומפזרים פתיתי שוקולד ואופים בתנור בחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דק

הכנת הסירופ:
שמים על הגז 1 כוס מיץ תפוזים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת סירופ מעט דביק מברישים על העוגות , זה נותן ברק וטעם מצויין👍

זקלין פדלון

רולדת בריוש חמאה במילוי שוקולד מריר וריבת חלב_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.