Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

150 גר' דבש
50 גרם חמאה.
2 כפות סוכר(כן כן)
150 ג'ר קמח
גביע יוגורט טבעי.
ביצה
כפית סודה
לציפוי שמנת מתוקה ו4 כפות אבקת סוכר.
בסיר מניחים דבש חמאה וסוכר ומבשלים מספר דקות מוסיפים גביע יוגורט ואבקת סודה ומבשלים יחד עוד דקה
מקררים מוסיפים ביצה מערבבים מוסיפים קמח ומערבבים היטב
מסדרים תבנית בנייר אפיה ויוצקים את הבלילה ומיישרים
אופים 10 דקות 180 מעלות
מוציאים מקררים חותכים את השוליים כדי ליישר, ואת מה שחתכנו מפוררים ומשאירים בצד.
מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר מורחים ומגלגלים לרולדה קוטמים את הקצה ומצפים גם מבחוץ זוכרים את השוליים כשיישרנו? מפזרים מעל העוגה ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים

רולדת דבש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים