Share with:


בשרי

אופן הכנה

1/2 קילו חזה עוף טחון
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
צרור שמיר קצוץ
2-3 גבעולי פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה טרופה
1 גזר מגורד
1 תפוח אדמה מגורד
פלפל לבן
כורכום

רולדת חזה עוף
לערבב הכל ולהכניס למקרר ל 1/4 שעה.
להניח על תבנית נייר כסף, ומעליו נייר אפייה משומן..
לשטח את התערובת לצורת מלבן..
במרכז, להניח ביצים קשות, שלמות בשורה,
ולסגור מן הקצה של הבשר, לגלגל עד לקצה השני, כמו רולדה.
להכניס לתנור, לאפות כ 15-20 דק׳… להפוך את הרולדה, לאפות בצד השני.
יוצאת רולדה טעימה, וממש קלה להכנה..

רולדת חזה עוף
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים