רולדת מעמול שוקולד פיסטוק
לבצק!!
200 גרם מחמאה
5 כוסות קמח מנופה
1אפיה
1סוכר וניל
חצי כוס שמן
ביצה אחת
1/2כוס מים
ארבע כפות סוכר
למילת 🌺
שוקולד נותלה
חצי כוס פיסטוק קצוץ דק
לקישוט
הפקת סוכר
אופן ההכנה
בקערת המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק ללוש. לבצק רך ונעים לחלק את הבצק לשניים לרדד לריבוע גדול למרוך שוקלד בנדיבות
לפזר פיסטוקים מעל לסגור לרולדה להניח על נייר אפיה ליצור צורה ,לחרוץ חרצים קטנים מעל הרולדה לפני האפייה לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות מכנות לפזר הפקת סוכר
מעל בתיאבון וחג שמח !!סיגלית ימין