חומרים:
1 ורבע כוסות סוכר
1 סוכר וניל
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס קמח
3 כפות קורנפלור
4 כפות שמן
למלית:
500 ג"ר שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
2 כפות סוכר
2 כפות נס קפה
1 אינסטנט וניל
1/2 כפית רום
לציפוי:
150 ג"ר שוקולד מריר
1 כפית נס קפה
לעיטור אגוזים שבורים וקוקוס קלוי
הכנה:
1 להקציף את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף אוורירי להוסיף בהדרגה חלמונים, קמח, קורנפלור, והשמן לבלילה אחידה
2 לצקת את הבלילה על תבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה משומן של התנור או מרובעת גדולה של החד פעמי
3 להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות 15-20 דקות
4 להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר להניח מגבת ולגלגל
הכנת הגנאש:
לחמם את השמנת שנותרה ולשבור פנימה את הושולד עד להמסה ולהניח בצד
הכנת הקרם:
1 לשים בתוך הקערת מיקסר 350 ג"ר שמנת מתוקה סוכר ופודינג וחלב בלבד ולהתחיל להקציף עד למצב כמו יוגורט לעצור את המיקסר ולהוסיף את הנס קפה והרום ולהמשיך להקציף לקרם נוח ולא קשה מידיי
2 לפתוח את הרולדה למרוח את הקרם על כל הרולדה ולגלגל מעל קרם ולגלגל חזרה
3 כשהרולדה מגולגלת להניח על רשת מעל תבנים ולזלף את הגנאש ולקשא באגוזים וקוקוס קלוי או מה שבא לכם