Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

רכיבים לרולדה
1/2 כוס קמח מנופה
1/4 כפית אפיה
4 ביצים
גרד תפוז
1/2 כוס סוכר
תמצית ווניל

למלית

2 כפות מחית פיסטוק
1 שמנת צמחית /מתוקה
3 כפות אינסטנט ווניל


לציפוי המעטפת
שוקלד צימקאו
שוקולד מריר

להכנת המעטפת
ממסים את השוקלד יוצקים לתבנית סילקון
הופכים ומנערים שאריות שוקולד. ומקפיאים חצי שעה

לרולדה

מקציפים חלבונים ובהדרגה מוסיפים סוכר מוסיפים חלמונים. קמח תמצית וניל. את העיסה יוצקים לתבנית תנור מרופדת. אופים כ-20 דקות. בתנור שחומם ל-170 מעלות. מוצאים מהתנור ומיד מגלגלים לרולדה
ומחלצים מהנייר.

מקציפים את השמנת הצמחית מוסיפים אינסטנט.עוצרים מיקסר ומוסיפים בעטיפה את מחית הפיסטוק מערבבים ממלאים את הרולדה בשכבה אחידה מגלגלים בחזרה.

להרכבת העוגה

מוצאים מהמקפיא את תבנית הסילקון מכניסים את העוגה. לסילקון
ומכסים ביתרת השוקולד ומקפאים 10 דקות

בנות שתפו את היצירה היפה שכולם יהנו

מתכוןמתכון

רולדת פנטזיה_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

94 מתכונים