לתחתית:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/3 כוס שמן
1 כוס שוקולית
1/2 1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
1 כף קקאו
1/2 כף נס קפה
לקרם מייפל:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
4 כפות סירופ מייפל
לקישוט:
קוביות שוקולד מריר
פרליני שוקולד
אופן ההכנה:
מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח. מנמיכים מיקסר מוסיפים בהדרגה את שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב מעבירים לתבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות 15 דקות. מוציאים מהתבנית ומגלגלים לרולדה ומקררים.
מקציפים את מרכיבי הקרם, פותחים את הרולדה ומורחים 2/3 מהקרם על העוגה שבחלק הקדמי שכבת הקרם תהיה יותר גבוהה ומגלגלים. מצפים את הרולדה מבחוץ.
שמים קוביות שוקולד מריר בשקית זילוף וממיסים במיקרו חצי דקה דקה. גוזרים את הפינה ומקשטים את הרולדה ומוסיפים פרלינים לקישוט אם רוצים…