4 ביצים
75 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
75 גרם שקדים טחונים
75 גרם שוקולד חצי מריר מגורד
כפית גדושה קנמון
2 כפות ציטרונד קצוץ דק
3 צנימים מפוררים
50 גרם שקדים קלופים .
בכל פרוסה כ-185 קלוריות .
לטרוף 2 חלמונים עם 2 ביצים , סוכר וסוכר וניל . להקציף את החלבונים לקצף קשה ולהוסיף לתערובת .
לערבב בזהירות עם פירורי צנימים , קנמון , שקדים , שוקולד , אורנג'ד וציטרונד . לשמן ולקמח תבנית ארוכה .
לצקת את הבצק ולאפות בטמפרטורה של 175 מעלות כ-45 דקות .
להפוך את העוגה ולקרר.