Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים
150 גרם סוכר
4 ביצים מופרדות
100 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
60 גרם מחמאה רכה
2 כפות שוקולית

למלית
1 שמנת צמחית
2 כפות ריבת חלב
50 גרם פקאן בסוכר טחון

אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים עם 100 גרם סוכר עד לקבלת קצף תפוח.
מכניסים פנימה את המחמאה הרכה וממשיכים לערבב.

מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 50 גרם סוכר עד ליציבות ומוסיפים אותם לתערובת בצורת קיפול תמיד.
מחלקים את התערובת לשניים ובאחד התערובת מכניסים 2 כפות שוקולית ומערבבים היטב שופכים לשני כדים,.
שמים נייר אפייה על תבנית ב ינונית של תנור משומנת בספרי, שופכים את התערובת הכהה בצורת פסים ולאחר מכן את הבהירה, מקשקשים מעט עם כפית או כל כלי שהוא לערבוב .

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ15 דק⏱ בלבד.
מגלגלים את הטורט עם הנייר עד להכנת המלית .

הכנת מלית קרם.
מקציפים את השמנת הצמחית לקצף יציב.
מכניסים 3 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרוגל ומערבבים בעדינות.
מורחים על הטורט, מפזרים פקאן ומגלגלים .
מורחים את מה שנשאר מהקרם ומקשטים

מכניסים את העוגה לקירור❄ להתייצבות

רולדת שיש במילוי וציפוי קצפת לוטוס ופקאן בסוכר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים