5 חלבונים
כוס וחצי סוכר
כוס אבקת שקדים או שקדים טחונים דק.
2 כפות קקאו
2 כפות קורנפלור.
לציפוי הפנימי והחיצוני:
קופסת גדולה של שמנת מתוקה.
5 כפות אינסטנט פודינג או אבקת סוכר.
2 כוסות פירות יער.
שקדים מולבנים
אבקת סוכר.
להקציף במהריות גבוהה את החלבונים 2 דקות להוסיף סוכר ולהקציף עוד 8 דקות לקצף קשה מעט.
להוסיף את החומרים ולקפל בעדינות להקציף עוד מספר שניות במהירות נמוכה לאיחוד החומרים עם הקצף.
לחמם תנור ב180 מעלות טורבו
לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה לצקת את הבלילה לאפות 8 דקות בחום ואז להנמיך ל160 מעלות ולאפות 25 דקות.
בזמן הזה נקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט .
נוציא נכסה במגבת עד שהעוגה תתקרר
נהפוך אותה על מגש נוציא את נייר האפיה נמרח קצפת