Share with:


פרווה

אופן הכנה

: מתכון של דודה אינס .דודה שלי אלופה 💗לאה בוארון

לחתוך ולקלוף את קליפות האבטיח גם מהצד האדום וגם הירוק
להכניס לסיר עם מים ולהרתיח בערך 30 דק' לסנן *מהמים
לשקול את הקליפות .הכלל הוא קילו פרי קילו סוכר ..לפי כמות הקליפות ללא המים
אין צורך לסחוט רק לסנן
לשים בסיר כמות סוכר ..לפי הקליפות .
חצי לימון סחוט .
פקק 1 של ברנדי .
לבשל יחד חצי שעה סיר עם מכסה
לערבב מדי פעם שלא ידבק לתחתית הסיר אח"כ להוציא מכסה להנמיך להבה .
לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים ונהיה סמיך וקליפות האבטיח נהיים שקופים .. להעביר כשזה חם לצנצנות מעוקרות
לסגור עם המכסה ולהפוך … זה יוצר ואקום ונשמר המון זמן ..

הערה .כשרוצים לאכול .לא להכניס יד או כלי לא נקי ..זה מקלקל

בהצלחה לאה .💜💜💜💜

ריבה מקליפות אבטיח_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים