לבסיס:
180 גרם בסקוויטים שוקולד מרוסקים
60 גרם אגוזים קצוצים
120 גרם חמאה מומסת
לערבב הכל יחד להעביר לתבנית מרובעת להדק ולהכניס למקפיא.
שכבת קרם וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
1 פודינג וניל
להקציף לקרם יציב לצפות מעל הבסיס ליישר ולהחזיר למקפיא.
שכבת קרם שוקולד:
1/2 1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
להקציף שמנת עם סוכר, להמיס שוקולד ולהוסיף לשמנת ולהקציף לקרם יציב. לצפות מעל שכבת הוניל וליישר.
לקשט בשוקולד לבן ואגוזים.