Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס:
180 גרם בסקוויטים שוקולד מרוסקים
60 גרם אגוזים קצוצים
120 גרם חמאה מומסת
לערבב הכל יחד להעביר לתבנית מרובעת להדק ולהכניס למקפיא.

שכבת קרם וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
1 פודינג וניל
להקציף לקרם יציב לצפות מעל הבסיס ליישר ולהחזיר למקפיא.

שכבת קרם שוקולד:
1/2 1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
להקציף שמנת עם סוכר, להמיס שוקולד ולהוסיף לשמנת ולהקציף לקרם יציב. לצפות מעל שכבת הוניל וליישר.

לקשט בשוקולד לבן ואגוזים.

ריבועי בסקוויטים שוקולד ואגוזים עם שכבות קרם
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים