תחתית בראוניז:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
ממיסים יחד ומוסיפים
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
קורט מלח
3 ביצים
מוסיפים אחד אחרי שני תוך כדי ערבוב במטרפה עד שנטמע בעיסה.
1/2 כוס קמח (מצה)
1/4 כפית סודה לשתייה
מוסיפים ומערבבים בזהירות עד שנטמע בתערובת יוצקים לתבנית מרובעת אופים בתנור שחומם 170 מעלות רבע שעה. מצננים ובינתיים מכינים את שכבת הקוקוס:
1 כוס קוקוס
70 גרם חמאה מומסת
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 כף תמצית וניל
4 כפות חלב
קורט מלח
מערבבים הכל יחד במטרפה יוצקים על התחתית בראוניז ואופים שוב עשר דקות ומצננים.
גנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
125 מל שמנת מתוקה
ממיסים במיקרו מערבבים ושופכים על העוגה, מכניסים למקפיא שעה להתייצבות. מוציאים חותכים לריבועים ושומרים בקופסא סגורה במקרר. זהירות זה ממכר. * לגירסת פרווה: מחליפים חמאה במחמאה
חלב במיץ תפוזים או מים
שמנת מתוקה בקצפת צמחית…