לבצק :
3 חלבונים
3 כפות מים
150 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
3 חלמונים
60 גרם קמח
60 גרם קורנפלור
1 כפית מחוקה אבקת אפייה
לקרם הגבינה :
500 גרם גבינה לבנה
125 גרם סוכר
מיץ וקליפה של 1 לימון
8 דפי ג'לטין בהירים
1 וחצי כוס שמנת מתוקה
750 גרם ענבי סולטנינה
בכל פרוסה כ-250 קלוריות .
להקציף חלבונים ומים קרים לקצף קשה מאוד . להוסיף סוכר , סוכר וניל וחלמונים . לנפות קמח , אבקת אפייה וקורנפלור לתוך התערובת .
למרוח את הבצק בתבנית מרופדת בנייר פרגמנט ולאפות בטמפרטורה של 250 מעלות ל12-15 דקות .
ךהפוך ולהסיר מיד את נייר הפרגמנט . לקרר ולחתוך לשניים ברוחב .
לקרם : לבחוש גבינה , סוכר וקליפת לימון . להוסיף ג'לטין (להשרות תחילה במים קרים , לסחוט ולהמיס במים חמים ) .
לערבב יחד עם שמנת מוקצפת .
לערוך על מחצית העוגה דובדבנים , למרוח בקרם .
לכסות במחצית השנייה ולמרוח בקצפת הנותרת . לחתוך לריבועים.