Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס מידה אוברסלית
בקערה מערבבים
2 ביצים
2 כפות סוכר
כף סילאן
מוסיפים
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
כוס קמח לבן
חצי כוס שקדים קצוצים
1 אפיה
2 סוכר וניל
מערבבים ומוזגים
לתבנית משומנת
180 מעלות
25/30 דקות
כשמתקררת
חותכים לריבועים
ןבוזקים אבקת סוכר

ריבועי סילאן ושקדים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

751 מתכונים