4 ביצים
150 גרם סוכר
250 גרם שקדים טחונים דק
1 כף גדושה קמח
חצי כפית קנמון
קורט מלח
1 וחצי כוס שמנת מתוקה
2 כפיות קרם טרטר
1 שקית סוכר וניל
כ-1 ק"ג ענבים (ללא חרצנים)
בכל פרוסה כ-320 קלוריות .
לטרוף היטב חלמונים וסוכר . להקציף חלבונים ומלח לקצף קשה מאוד . לערבב יחד עם החלמונים .
להוסיף לתערובת שקדים , קמח וקנמון . למרוח את הבצק בעובי של 3 ס"מ בתבנית מלבנית מרופדת בנייר פרגמנט .
לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות 25 דקות . לקרר ולחתוך לריבועים .
להקציף את השמנת עם סוכר וניל וטרטר . לערוך את הענבים על ריבועי הטורט ולקשט בקצפת.