Share with:


פרווה

אופן הכנה

8-10 דפי פילו
מערבבים בצלוחית
כוס קמח שקדים
חצי כוס סוכר
כף קינמון
בתבנית שמים דף אפיה ומעל דף פילו
מרססים בשמן
מפזרים מהתערובת
מעל שמים דף פילו נוסף ומרססים בשמן ושוב מפזרים מהתערובת
וכך ממשיכים עד שנגמרת התערובת
מעל שמים דף אפיה
ומעל תבנית
עם גלגלת/סכין חותכים לריבועים
180 מעלות
25/30 דקות

ריבועי שקדים וקינמון קריספים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

747 מתכונים