Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

700 גרם דובדבנים מתוקים שטופים.
2 וחצי כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1 וחצי כוסות מים
2 כפות מיץ לימון סחוט.

ריבת דובדבנים ביתית

הכנה:
1. להניח בסיר את הדובדבנים עם הסוכר וסוכר הוניל לשעה בצד.
2. לאחר מכן להוסיף את המים, להביא לרתיחה, להוריד את האש ולבשל כשעה וחצי (לערבב מדי פעם).
3. להוסיף את מיץ הלימון ולערבב.
4. כשהסירופ סמיך דיו לסיים את הבישול ולהסיר את הקצף שנוצר מעל הדובדבנים.

ריבת דובדבנים ביתית
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים