Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by Sigalit Yamen on Saturday, September 12, 2020

‏בצבע ובטעם משגע

מצרכים
‏אחד קילוגרם דלעת ‏
‏שתי לימונים סחוט
כוס סוכר
‏מקל קנמון
כפית אבקת קנמון /‏אפשרות של ‏ציפורן אניס ‏ג׳ינג׳ר אגוז מוסקט
כוס מים ‏
צנצנת מעוקרת ‏מכניסים למים ‏ ‏רותחים שוטפים מנחים בצד אפשר לשים במקפיא את הצנצנת

‏אופן הכנה
‏את הדלעת ‏שוטפים ‏מקלפים מגרעינים ‏חותכים לרצעות ארוכות ‏מניחים בקערה מוספים את הלימון את הסוכר מנחים בצד לשעתיים
שהדלעת תגיר נוזלים
מעברים את הדלעת עם הנוזלים לסיר גדול מוספים מים מקל ‏ קינמון אבקת קינמון טיפה ‏בשביל שיהיה צבע כהה להביא לרתחה
לבשל על להבה נימוחה 60 דקות עד שהדלעת ‏‏ מתרככת ‏והנוזלים הופכים דבש לנער את הסיר מדי פעם לטעום ‏אם חסר סוכר לימון אפשר להוסיף, ‏מצננים ‏מעבירים לצנצנת את הריבה שומרים במקרר

בתיאבון חג שמח

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת ריבת דלעת ‏לראש השנה_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים