Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג חבושים
לרחוץ אותם מהפלומה שלהם ..להכניס לסיר *לבשל .1/2 שעה להוציא להשאיר בצד
בינתיים בסיר רחב לא של מרק
1 כוס מים . 1.ק"ג סוכר ..2 מקלות *קינמון ..4 יחידות ציפורן . להמיס את *הסוכר …בינתיים לקלוף חבושים .לחתוך *לפלחים כל חבוש ל-8 ..את ליבת החבוש לא *לזרוק. ..
כשהסוכר נמס להכניס את החבושים יחד עם 3 *חתיכות של הליבה .זה עושה ג'לטין.. לבשל *כשרותח להנמיך להבה בינונית נמוכה אחרי שעה פלוס *החבושים משנים צבע לאדמדם .
להוסיף חצי *לימון סחוט להמשיך לבשל .עד שהם שקופים והרוטב *סמיך …
לעקר צנצנות עוד בשלב ההכנות להפוך *לייבוש ..
כשהריבה מוכנה להעביר *לצנצנת המעוקרת להניח שקית נילון של אוכל ולאטום עם *המכסה
ולהפוך צנצנת ..

בהצלחה *לאה..💜💜💜💜

ריבת חבושים_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים