Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

*20 חצילונים קטנים
לחרוץ 4 חריצים בכל חצילון בעזרת שיפוד..
לשים בסיר ולכסות את החצילונים במים ולשלוק כ 15 דקות .

*לסנן מהמים

*לשים בסיר נקי
4 כוסות סוכר (כוס חד פ.חם)
2 כוסות מים
2 שקיות סוכר וניל
מקל קינמון (אופציונלי )
להרתיח את מרכיבי הסירופ כ 5 דקות ולהוסיף את החצילונים החצי מבושלים

* להוריד לאש בינונית עד קטנה ולבשל חצי מכוסה כ 40 דקות
* לכבות לסגור את הסיר
ולהשאיר לצינון בצד עד יום למחרת ! זה טיפ לריבה איכותית יותר !

* למחרת להדליק שוב את האש. לאש בנונית עד נמוכה .להוסיף בשלב הזה חצי כפית מיץ לימון לבשל בערך עוד 40 דקות עד שרואים שהנוזלים מצטמצמים ונהייה לריבה ! אם צריך עוד זמן בישול .אז ממשיכים עד שמסמיך !

באהבה אסתי זוהר

ריבת חצילים ננסי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים