המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
להשתמש בפירות מאוד רכים.
צריך שיהיה קילו פרי.
מקלפים את המלון , מקלפים את האפרסק
ואז שוקלים ביחד קילו.
מוסיפים 3 כוסות סוכר
רבע כוס מיץ לימון
נגיעת קיסם של צבע מאכל כתמתם ממש טיפה.
ליבת תפוח עץ (או רבע כפית פקטין)
מערבבים ומכניסים למקרר למשך לילה.
למחרת שוב לערבב בעדינות.
ולהעלות לבישול על אש קטנה
לא לערבב לא לגעת לא למעוך את הפירות.
בישול לפחות חצי שעה שלושת רבעי שעה.