המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
2 מלונים מקולפים נקיים
לחתוך לקוביות להניח במסננת
להוסיף רבע קילו ג'נג'ר מיובש מסוכר.
להוסיף כוס וחצי סוכר.
כף מיץ לימון שלא ישחיר.
לערבב, להניח במסננת עם תחתית במקרר ליום שלם.
למחרת, לנקז נוזלים, שהמלון ממש יהיה יבש
להכניס לסיר מתאים בגודל,
הוסיף כוס סוכר חום וחצי כוס מיץ לימון חצי כוס מים
לערבב לבשל על אש קטנה מאוד,
לערבב עם מקל עץ בעדינות מדיי פעם עד שהמלון מתקשה והופך לריבה
לא למעוך.