Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
קילו וחצי ממש
קילו וחצי סוכר
80 מ"ל מיץ לימון

1)אופן ההכנה
מנקים את משמש בלי הגוגואים

2) חותכים לקוביות קטנות ושמים בסיר מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב

3) מבשלים עד שהסוכר נמס ועד לרתיחה

4) מורידים את להבה לנמוך ומבשלים לעוד שעה וחצי 🕧

4)עיקור צנצנות לשמירת הריבה לאורך זמן
ממלאים מים לצנצנות ומניחים בסיר ממלאים את הסיר מים מביאים לרתיחה לאחר מכן הופכים את הצנצנות עד לייבוש מוחלט ואפשר לְמַלֹּאות ריבה ואפשר לשמור את הריבה עד שנה
בהצלחה🤞🏻

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת ריבת משמש_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים