Share with:


פרווה

אופן הכנה

300 גרם פטל טרי/ או קפוא (אני הכנתי עם פטל טרי)
300 גרם סוכר
חצי לימון סחוט
1 מקל קינמון

אופן ההכנה-
1) בסיר רחב להניח את הפטל והסוכר
לסחוט לימון , ולבשל על אש נמוכה.
2) לנקות אם יש קצף.
3) לבשל עד שהריבה מסמיכה
( אפשר לבדוק על ידי טיפטוף בצלחת )
4) מתאים לאכילה עם קרקרים,
עוגות ועוגיות

תהנו💕💕💕💕💕

ריבת פטל ביתית_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים