Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

 

המידות בכוס חד פעמי קר

מצרכים :

3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2 שקיות סוכר וניל
2 מקלות קינמון/רבע כפית קינמון טחון
1 כף מיץ לימון
1 כף סילאן

4 כוסות צימוקים כהים
שהושרו במים רתוחים כ 10 דקות וסוננו מהמים

2 כוסות אגוזי מלך קלויים

אופן ההכנה:

בסיר מביאים לרתיחה את הסוכר המים וניל מוסיפים את מיץ לימון וסילאן ממשיכים לבשל כ 3 דקות
מוסיפים את הצימוקים קינמון
וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ 15 – 20 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט .

רק לאחר שהריבה מתקררת מוסיפים את האגוזים !

מועדים לשמחה אסתי 🌹

ריבת צימוקים ואגוזים כמנהג המסורת כשרה לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים