Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים לריבה :
3 אשכוליות אדומות
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1/4 רבע כפית מיץ לימון
1/4 כפית קינמון טחון

אופן הכנת הריבה :

*הכנת הריבה מתחילה יום קודם
שוטפים את האשכוליות ומנגבים היטב .
*בעזרת מגרדת מגרדים לאשכוליות מעט את הקליפה
מקלפים את הקליפה בעזרת סכין .
*מכניסים את קליפות האשכולית לתוך סיר ומכסים במים
*מבשלים אותם
בלהבה בינונית גבוהה למשך 25 דקות .
* מסננים מהמים
*מחזירים לסיר ומכסים במים פושרים ומשאירים על השיש על למחרת .מחליפים מים מידי פעם כדי להוציא מרירות .
* מסננים את האשכוליות מהמים
וחותכים לרצועות גדולות .

*את תוך סיר נקי שמים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה כ 3 דקות .
*מוסיפים את הקליפות לתוך הסירופ ומבשלים על אש בינונית כ 40 דקות
מוסיפים את המיץ לימון והקינמון
וממשיכים לבשל על להבה נמוכה לעוד חצי שעה בערך 50 דקות .עד שרוב הנוזלים הופכים לסירופ סמיך יותר ונהיית ריבה .

בהצלחה אסתי

ריבת קליפת  אשכולית אדומה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים