Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון –

קילו וחצי תפוזי חושחש לחתוך לחצי לסחוט את המיץ להוציא את הגלעינים ולחתוך לרצועות דקות .
להרתיח שלוש פעמים ולהחליף את המים .לשטוף ולסנן .
לשים את המיץ 2 סוכר וניל.כפית קנמון או יותר וחצי מיץ לימון וקילו סוכר לערבב לשים את רצועות התפוזים לערבב מידי פעם להרתיח להנמיך את האש לבשל בערך שעתים עד שעתיים וחצי .לערבב מידי פעם .
אני לוקחת בגט חמאה ועליו שמה את הריבה או במאפינס תפוזים .
מאוד טעים .

ריבת תפוז מר חושחש עם וניל וקינמון_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים