Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
3 תפוזים גדולים
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1/4 רבע כפית מיץ לימון
1/4 כפית קינמון טחון

אופן הכנת הריבה :
*הכנת הריבה מתחילה יום קודם
שוטפים את התפוזים ומנגבים היטב .
*בעזרת מגרדת מגרדים לתפוזים מעט את הקליפה
*מכניסים את התפוזים לתוך סיר ומכסים במים
*מבשלים את התפוזים והמים
בלהבה בינונית גבוהה למשך 25 דקות .
* מסננים את התפוזים מהמים
*מחזירים את התפוזים המבושלים לסיר ומכסים במים פושרים ומשאירים על השיש על למחרת .מחליפים מים מידי פעם כדי להוציא מרירות .
* מסננים את התפוזים מהמים
וחותכים לקוביות גדולות .
*לתוך סיר נקי שמים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה כ 3 דקות .
*מוסיפים את התפוזים לתוך הסירופ ומבשלים על אש בינונית כ 40 דקות
מוסיפים את המיץ לימון והקינמון
וממשיכים לבשל על להבה נמוכה לעוד 40 דקות נוספות עד שעה .עד שרוב הנוזלים הופכים לסירופ סמיך יותר ונהיית ריבה .

בהצלחה אסתי 🍊

ריבת תפוז 🍊_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים