Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
6 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
4 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה :
את כל המצרכים מכניסים לתוך סיר עם תחתית עבה
ומבשלים על אש גבוהה וכל הזמן מערבבים על לצמצום רוב הנוזלים עד שמתקבלת לנו ריבה !

* מאחסנים במקרר עד שבוע
או במקפיא עד 3 חודשים
הריבה מעולה למילוי בצק עלים .בצק שמרים או למילוי פאי

שנה מתוקה אסתי

ריבת תפוחים נדירה🍎_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים