להכין קערה עם מים ולימון ..
לקלוף תפוחים ולהוציא ליבה לנקות תפוח אם יש לכלוך .קליפה .
או חלקים לא טובים ..להכניס למים. עד שמסיימים הכל .
מיבשים מעט תפוחים .ושוקלים .
קילו מאתיים תפוחים נקיים .
קילו סוכר
2 מקלות קינמון
3/4 כוס מים
4 ליבות של התפוחים
להכניס הכל לסיר שטוח שהתפוחים יהיו שכבה אחת .כדי שיתבשלו אחיד … .כשרותח .להנמיך להבה . עד שהמים מצטמצמים אחרי חצי שעה להפוך תפוחים .כי הנוזל לא מכסה אותם .לסחוט חצי לימון לבשל עוד קצת . הסוכר סמיך .והריבה מוכנה .. לעקר צנצנת או קופסא עדיף זכוכית .ולשמור .
בהצלחה 💜💜