Share with:


בשרי

אופן הכנה

המצרכים הדרושים:
1 חזה עוף שלם טרי חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לפלחים 
1 כף דבש
2 כפות טריאקי
1 כפית פלפל שחור גרוס 
1 כך גריל עוף
1 תפוחי אדמה חתוך לקוביות קטנות 

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה 
במחבת אחר מטגנים את הגמבה ומכניסים אותו לבצל

2)מטגנים את הרצועות עוף עד להזהבה וגם אותם מכניסים למחבת עם הבצל ושמים את הדבש וטריאקי ואת כל השאר

3) מטגנים את התפו"א בשמן עמוק, מכניסים אותם למחבת מערבבים בעדינות ומגישים עם בצל ירוק 

רצועות חזה עוף עם גמבה ותפוח אדמה מוקפץ עם רוטב טריאקי ודבש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים