Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים .
‏שני פרפרים של חזה עוף ‏חתוך לרצועות ‏בערך (חצי קילו)מערבב ‏בכפית שמן ‏פלפל שחור ומלח קורט פפריקה
‏סלסלה ‏של פטריות
‏שני בצל ירוק
בצל אחד גדול
ארבע שיני שום
כוס שעועית ירוקה טריה
‏גמבה אדומה אחת חתוך לרצועות
‏ ‏ג׳ינג׳ר חתיכה קטנה‏
כפית ‏שומשום

תבלינים
‏כפית פלפל שחור כפית אבקת עוף
‏קורט מלח
קורט פפריקה‏
אפשרות של טריאקי

אופן ההכנה
‏מתחילים בהכנת הלחמניות ‏ מניחים בצד,
‏בינתיים במחבט על הגז מחממים שמן מוסיפים את הבצל ‏מטגנים ‏מוסיפים את הפטריות השום ‏השעועית ירוקה והגמבה. ‏ממשיכים לטגן ‏מוסיפים את הג׳ינג׳ר ובצל ירוק תבלינים מערבבים עד ‏שהכל ‏‏ קריספי ‏מוצאים ‏מהמחבט ‏מניחים על צלחת בצד מחממים שוב כפית שמן במחבט ‏מוסיפים את ‏רצועות חזה העוף
לא מערבבים ‏ברגע ‏ ‏שהעוף הופך להיות לבן הופכים לצד השני ‏ממשיכים לטגן עד שהצד השני לבן מוספים את הירקות ‏מערביבים ‏ ‏מכבים את הגז לוקחים לחמנייה ‏ ‏ ‏‏חותכים מלמעלה ‏מרוקנים את. הפנים וממלאים ברצועות העוף ‏והירקות מפזרים בצל ירוק מעל ‏ונהנים מכל ביס

בתיאבון

רצועות‏ של חזה עוף ‏עם ירקות במחבת_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים