מצרכים .
שני פרפרים של חזה עוף חתוך לרצועות בערך (חצי קילו)מערבב בכפית שמן פלפל שחור ומלח קורט פפריקה
סלסלה של פטריות
שני בצל ירוק
בצל אחד גדול
ארבע שיני שום
כוס שעועית ירוקה טריה
גמבה אדומה אחת חתוך לרצועות
ג׳ינג׳ר חתיכה קטנה
כפית שומשום
תבלינים
כפית פלפל שחור כפית אבקת עוף
קורט מלח
קורט פפריקה
אפשרות של טריאקי
אופן ההכנה
מתחילים בהכנת הלחמניות מניחים בצד,
בינתיים במחבט על הגז מחממים שמן מוסיפים את הבצל מטגנים מוסיפים את הפטריות השום השעועית ירוקה והגמבה. ממשיכים לטגן מוסיפים את הג׳ינג׳ר ובצל ירוק תבלינים מערבבים עד שהכל קריספי מוצאים מהמחבט מניחים על צלחת בצד מחממים שוב כפית שמן במחבט מוסיפים את רצועות חזה העוף
לא מערבבים ברגע שהעוף הופך להיות לבן הופכים לצד השני ממשיכים לטגן עד שהצד השני לבן מוספים את הירקות מערביבים מכבים את הגז לוקחים לחמנייה חותכים מלמעלה מרוקנים את. הפנים וממלאים ברצועות העוף והירקות מפזרים בצל ירוק מעל ונהנים מכל ביס
בתיאבון