Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

בתחתית פרוסות בצל סגול ופרוסות תפ"א.
קילו פרגיות חתוכות לרצועות
כף פפריקה.
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף כמון
חצי כף כורכום
2 כפות שמן זית
לערבב בקערה את רצועות הפרגיות והתבלינים
לסדר בתחתית התבנית
נייר אפיה .
לשפוך לתבנית את הרצועות המתובלות לסדר מעל שורה של פרוסות תםוח אדמה ומעליו עיגולי בצל סגול לטפטף מעט שמן זית ומלח ולאפות כמעט שעה 170 מעלות

שאוורמה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים