Share with:


פרווה

אופן הכנה

יצא בצק מעולה וקליל

1 ק"ג קמח כוסמין לבן או רגיל
3 ביצים L
חצי כפית מלח
כוס סוכר
1 סוכר וניל
כוס שמן
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים
ההכנה-
להכין בצק מכל החומרים
מים להוסיף בהדרגה.
ללוש הייטב. התפחה שעה.
להוריד נפח ולחלק ל-2 את הבצק
הכנתי 3 רולדות שמרים
לשמן ולקמח כל תבנית
רדדתי על משטח סילקון מקומח מעט.
למלא ב- ממרחית. נוטלה. שוקולד חלב
קוביות . חלווה
וכיד הדמיון.
למרוח ביצה ולפזר שוקולד מגורד
אפיה 180 מעלות כ-20 דקות.
וחלק הכנתי שבלולי קינמון
לרדד את הבצק-
למרוח מעט חמאה
לפזר סוכר חום וקינמון
הוספתי מעט שוקולד מגורד
לגלגל לרולדה.
לחתוך פרוסות עם סכין חדה
לסדר בתבנית . לתת התפחה 15 דקות
למרוח ביצה עם מעט חלב
אפיה 180 מעלות כ- 20 דקות.
הריח בבית משגע
לחכות שיהיה מוכן ולאכול
טעים זה בטוח ❤

מתכוןמתכון

שבלולי קינמון וסוכר חום/רולדות שמרים מקמח כוסמין_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים