לבצק:
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים יבשים
2 ביצים
2-3 כוסות מים
120 גרם סוכר
כף מלח
למלית:
100 גרם חמאה מומסת
2 כוסות סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
קינמון לפי הטעם
מעט תמצית וניל
1מערבבים יחד את מרכיבי הבצק ולשים במיקסר או ביד כ-10 דקות.
מחממים תנור ל-50 מעלות (לא טורבו), מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את הבצק לתפיחה של חצי שעה בתוך התנור החם.
3מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים חלק אחד של הבצק לעובי של חצי ס"מ ומורחים חמאה מומסת בנדיבות.
4מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בנדיבות על החמאה.
5מגלגלים את הבצק ופורסים לשושנים בעובי 3 ס"מ. מסדרים על תבניות מרופדות בנייר אפייה.
6חוזרים על כל הפעולות עם החלק השני של הבצק.
7מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו), ואופים 35-40 דקות.