Share with:


פרווה

אופן הכנה

רעיון לשבקיה פרח למשלוח מנות !
מרדדים את הבצק קורצים בעזרת קורצן פרח עושים כמה חריצים באמצע (לא עד הסוף) מטגנים וטובלים בסירופ

למתכון לבצק לשבקיה 👇

מידה בכוס חד פ.חם
1 נטורינה/מרגרינה
11/2 כוס מים רותחים
רבע כפית מלח
קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח
ההכנה;
להמיס את הנטורינה והמים ומלח על הגז להוסיף קמח לפי הצורך עד לקבלת בצק נוח לרידוד
להכין 4 גלילים מהבצק לחתוך עם סכין לחתיכות
לקחת חתיכה לרדד למלבן לחתוך 4 ..5 פסים שיהיו מחוברים ליצור צורה
לטגן בשמן עמוק
ולטבול בסירופ חם

לסירופ ;
3 כוסות סוכר
3'שקיות סוכר וניל
2 כוסות מים
חצי כפית מיץ לימון

להרתיח את כל מרכיבי הסירופ 18 דקות על אש גבוהה

באהבה אסתי🥰

שבקיה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים