Share with:


פרווה

אופן הכנה

שבקיה
✍🏻מצרכים
1 מחמאה בטמפרטורת החדר
1/2 1 כוסות מים רותחים
3 כפות חומץ
1 שקית אבקת אפייה
בערך קילו קמח (מדתנה מסוג לסוג)

✍🏻אופן ההכנה
עם וו לישה מערבבים מחמאה ומים רותחים, תוך כדי לישה מוסיפים חומץ
ואבקת אפיה וקמח (מתחילים ב 4 כוסות קמח) וממשיכים ללוש ולהוסיף קמח לפי הצורך.
הבצק צריך להיות יחסית קשה
👈🏼הבצק צריך מנוחה במקרר לפחות שעה
👈🏼כוס מדידה לשתייה חמה
✍🏻סירופ סוכר
קילו סוכר
3 כוסות מים
מיץ מלימון להרתיח עד לצבע עינברי

בהצלחה❤️

שבקייה מרוקאית מתפצפצת בפה , כמה שזה טעים_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים