Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכנת הבצק:
600 גר"קמח מנופה
3 כפות חומץ
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1כוס מים ואם צריך עוד מים אז מוסיפים לפי הצטרך

ללוש לבצק אחיד חלק ולתת מנוחה שח שעתיים לפחות (אני שמתי בקרור כל הלילה)
לאחר מכן לחלק הבצק לכדורים
לרדד ולגלגל כמו רולדה ולחתוך רצועות בינוניות
לרדד כל רצועה ולגלגל עם גלגלת שינים לדוגמה
לקשור מעין רצועות אחד בתוך השני ולטגן בשמן עמוק

הכנת הסירופ:
1 קג" סוכר
2 כוסות וחצי מים
מיץ מחצי לימון סחוט לבשל עד לצמיגות
לפזר שומשום

שבקייה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים