מצרכים
1 שומר חתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות
2 בצלים חתוכים לפלחים
1/2 גמבה קצוצה דק
מיץ של למון וחצי
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף כוסברה יבשה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף כורכום
2 כפות אבקת בצל
שמן זית
אופן ההכנה
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את השומר , גזר וגמבה וממשיכים לטגן לעוד 5 דק
2) מכניסים את כל התבלינים ולעוד 5 דק
ומיץ לימון
3) מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש נמוכה
כ 40 דק
בהצלחה ובתאבון
Jacqueline fadelon