Share with:


פרווה

אופן הכנה

בס"ד
תודה לך אלוהיי, על עוד יום שחולף עובר לו ועל אוטוטו חמישי, שבפתח
עומד לו
🙏🙏🙏🙏
והפעם בע"ה מתוקים לשישי שלפני צום ומוצא"ש של אחרי הצום
בעשייה בייתית יאמי כמה שזה טעים😋
קרדיט מתכון של ליהי לוקריץ חברתי המדהימה
#המתכון:
2 כוסות שומשום (200 גרם)שקולים
במחבת עד שהשומשום הופך לזהוב.
במקביל להכין 2 ניירות אפייה מרוחים בשמן.
בסיר להמיס על הגז
3/4 כוס סוכר לבן
ו-1/2 כוס סילאן
ובנוסף 1/4 כפית מלח
ו-כפית תמצית וניל לערבב הכל היטב
עד שאין גושים
וכעת כל שנותר הוא להוסיף את השומשום
ולערבב עד שהשומשום כולו מצופה בסוכר ובסילאן
להניח דף אפיה מרוח בשמן
לשפוך את עיסת השומשום
להניח מעל את הנייר השני שמרוח בשמן, כשהשמן כלפי השומשום
ואז לרדד עם מערוך.
לנסות ליצור צורה מלבנית
בערך 2 מ"מ עובי
לשמן סכין חיתוך ולחתוך למעויינים
לחכות שיתקרר ויתקשה…
ולהגיש באהבה
בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון✌😋

שומשומיות_מתכון של גלית נחמן מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

48 מתכונים