1/3 כוס סוכר..1 כף דבש בסיר. להרבה נמוכה להמיס את הסוכר והדבש.לערבב כל הזמן. להוסיף 2 כוסות שומשום לבן . וכל הזמן לערבב כי התחתית נשרפת יהיה לכם מר ..כשהשומשום משחים ומקבל צבע יפה ואחיד לכבות להרבה ולהעביר את העיסקה על משטח עבודה משומן מעט ועם כף משומנת להשטיח את העיסה . לשנן מערוך בשמן. לאגד את השומשום מיד כשהוא עדיין חם .כשהגעתי לעובי הרצוי ולתמוך עם סכין ופטיש שניצלים רצועות תעזרו בתמונות ואז לחתוך ריבועים או מעוינים. כשיתברר. להכניס לשקית נילון ולתמוך קופסא הכי טוב נשמר במקפיא. כי בחום הזה הוא מתרכך. אין צורך להוציא מראש. ישר מהמקפיא לאכול
בהצלחה 💜 לאה💜