לעוגה:
200 גר שוקולד מריר
100 גר חמאה/מחמאה
3 כפות שמן
5 ביצים
1 כוס סוכר
200 גר שמנת חמוצה/3/4 כוס מיץ תפוזים.
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס עוגיות אוריאו עם המילוי קצוץ גס.
1/2 כוס שוקולד ציפס
ציפוי:
100 גר שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה/קצפת ריץ
הכנה:
להמיס במיקרו, שוקולד מריר, חמאה/ מחמאה ושמן לנוזל חלק ולקרר.
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר.בהדרגה להוסיף, סוכר, שוקולד מומס, שמנת חמוצה/ מיץ תפוזים ולאחד לבלילה אחידה.
בתנועת קיפול להוסיף את שאר החומרים היבשים ולאחד.
לתבנית 24/26 משומנת לשפוך את הבלילה ולאפות בטמפרטורה של180 עד לקיסם לח מאד(לא ליבש) ולקרר.
להמיס את מרכיבי הציפוי ולצפות את העוגה.
קישוט כיד הדמיון…