Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
200 גר שוקולד מריר
100 גר חמאה/מחמאה
3 כפות שמן
5 ביצים
1 כוס סוכר
200 גר שמנת חמוצה/3/4 כוס מיץ תפוזים.
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס עוגיות אוריאו עם המילוי קצוץ גס.
1/2 כוס שוקולד ציפס

ציפוי:
100 גר שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה/קצפת ריץ

הכנה:
להמיס במיקרו, שוקולד מריר, חמאה/ מחמאה ושמן לנוזל חלק ולקרר.
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר.בהדרגה להוסיף, סוכר, שוקולד מומס, שמנת חמוצה/ מיץ תפוזים ולאחד לבלילה אחידה.
בתנועת קיפול להוסיף את שאר החומרים היבשים ולאחד.
לתבנית 24/26 משומנת לשפוך את הבלילה ולאפות בטמפרטורה של180 עד לקיסם לח מאד(לא ליבש) ולקרר.
להמיס את מרכיבי הציפוי ולצפות את העוגה.
קישוט כיד הדמיון…

שוקולדית במילוי עוגיות אוריאו
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים