Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר,כוס מים פושרים
100 גרם מחמאה ‏
‏ ‏קורט מלח ‏ביצה אחת לארג׳

למילוי

שוקולד ‏נוטלה
כוס אגוזים,

סירופ
כוס מים
3/4 /2 ‏לימון מלימון אחד ‏סחוט

‏לציפוי
‏ביצה

‏אופן הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים את כל המצרכים של הבצק ללוש שמונה דקות ‏לבצק רך ונעים להתפיח את ‏הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי לרדד לעלה דק נמרך ‏שוקולד בנדיבות ‏נפזר אגוזים ‏ לגלגל לרולדה ‏לעשות איזה צורה שרוצים להבריש ‏ביצה לשים בתבנית לכסות לחכות עוד חצי שעה ‏בינתיים ‏‏נכין ‏את הסירפ׳
כעבור חצי שעה לאפות ‏בתנור שחומם ‏מראש לחום180 מעלות 45 ‏דקות עד הזהבה ‏ להבריש בסירופ חם ‏ ‏ ‏שהעוגה מוכנה ‏סיגלית ימין

שוקולד אגוזים שמרים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים