לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר,כוס מים פושרים
100 גרם מחמאה
קורט מלח ביצה אחת לארג׳
למילוי
שוקולד נוטלה
כוס אגוזים,
סירופ
כוס מים
3/4 /2 לימון מלימון אחד סחוט
לציפוי
ביצה
אופן הכנה
בקערת המיקסר לשים את כל המצרכים של הבצק ללוש שמונה דקות לבצק רך ונעים להתפיח את הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי לרדד לעלה דק נמרך שוקולד בנדיבות נפזר אגוזים לגלגל לרולדה לעשות איזה צורה שרוצים להבריש ביצה לשים בתבנית לכסות לחכות עוד חצי שעה בינתיים נכין את הסירפ׳
כעבור חצי שעה לאפות בתנור שחומם מראש לחום180 מעלות 45 דקות עד הזהבה להבריש בסירופ חם שהעוגה מוכנה סיגלית ימין