מתכון של אלמוג בוהדנה:
עוף שלם חתוך לשניים (אפשר גם מחולק)
תפוא אדמה לבן שמתי בערך 3, חתוך לקוביות
בטטה מתוקה גדולה פרוסות
4 בצלים בינונים חתוכים לחצי
קופסאת שימורים של פיטריות
וחופן של שזיפים מיובשים
שמים את הכל בתבנית ומסדרים מעל את העוף
ועושים מרינדה:
כף גדושה שום כתוש
חצי כוס סילאן
כף פפריקה מתוקה
כף גדושה אבקת מרק
כף פלפל שחור גרוס
כף גריל עוף
כוס מים וחצי כוס שמן
לערבב הכל יחד, לשפוך מעל הכל, ואז לפזר קצת מלח גס על העוף עצמו
לתנור 200 מעלות לשעה או עד שמשחים
הגשתי לצד אורז לבן