Share with:


בשרי

אופן הכנה

מנה פצצצצצה לשולחן החג שלכם
אפשר גם בתנור / טאבון

חומרים למתכון:
2 קילו שוק כבש ללא העצם או עם העצם . ( בקשו מהקצב להוריד אותה)
2 כוסות אורז . ( לבשל את האורז)
100 גרם צנוברים קלויים.
100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות.
מעט קינמון
כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
1/4 כוס שמיר/כוסברה קצוץ
6 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל ומעט כמון
2 בצלים בינוניים קצוצים
2 לימונים כבושים קצוצים

אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז
2.מכנסים לתוך קערה את כל החומרים והאורז ומערבבים לתערובת אחידה. 3. ממלאים את שוק הטלה מבלי "לפוצץ" אותו..
4. מושחים את השוק בשמן זית ומפזרים טימין, רוזמרין, שום, במלח ופלפל.
5. קושרים את שוק הטלה כדי שלא יפתח וצולים על גבי הרשת בתנור בחום של 200 מעלות למשך 60 דקות
6. מכנסים את שוק הטלה לתבנית ומכסים את השוק היטב בנייר כסף ומורידים את הטמפ' ל-180. אופים עוד שעה וחצי. אפשרות נוספת: מורידים את הטמפרטורה ל-130 מעלות ואופים עוד שלוש שעות.
7. חשוב מאוד לפני הפריסה מומלץ לאפשר לשוק "לנוח" כ-10 דקות

שוק כבש או טלה_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים