Share with:


חלבי

אופן הכנה

הבצק
1 שמנת חמוצה של תנובה,
100 גר" חמאה רכה בטמפ' החדר
2 וחצי כוסות קמח תופח לערבב הכל היטב ולתת מנוחה של חצי שעה לבצק בקרור
בינתיים מכינים את המילוי:
1 חציל חתוך לקוביות ומטוגן
גבינה בולגרית קוביות
רבע כוס שמן זית כתית מעולה
זיתים חרוזיות פרוסות
1 פלפצ גמבה קלוי וחתוך
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
רבע כפית פסטו

לערבב היטב את התערובת הגבינה
ולהוציא את הבצק מהקרור
לחלק הבצק ל-שני כדורים
כל כדור לרדד למלא במילוי ולגלגל לרולדה ולחתוך לחתיכות בינוניות ולסדר בתבנית כמו שושנים

למרוח בביצה ושומשום ולתנור אפיה 180 מ" עד להזהבה

שושני חצילים וגבינה בולגרית
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים