הבצק
1 שמנת חמוצה של תנובה,
100 גר" חמאה רכה בטמפ' החדר
2 וחצי כוסות קמח תופח לערבב הכל היטב ולתת מנוחה של חצי שעה לבצק בקרור
בינתיים מכינים את המילוי:
1 חציל חתוך לקוביות ומטוגן
גבינה בולגרית קוביות
רבע כוס שמן זית כתית מעולה
זיתים חרוזיות פרוסות
1 פלפצ גמבה קלוי וחתוך
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
רבע כפית פסטו
לערבב היטב את התערובת הגבינה
ולהוציא את הבצק מהקרור
לחלק הבצק ל-שני כדורים
כל כדור לרדד למלא במילוי ולגלגל לרולדה ולחתוך לחתיכות בינוניות ולסדר בתבנית כמו שושנים
למרוח בביצה ושומשום ולתנור אפיה 180 מ" עד להזהבה