Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים לבצק בכוס קרטון ח.פ :
3/4 כוס סוכר + כף נוספת
1 נטורינה(200ג)
3 חלמונים L
1 שקית אבקת אפיה
1שקית סוכר וניל
1/2 כוס מ.תפוזים
מעט גרידת לימון
1/3 כוס קקאו
קמח לפי הצורך בערך 3 וחצי כוסות קמח
*טיפ !!! רצוי להכין את הבצק ולרדד את כל שלושת החלקים ולהניח בצד .ורק לאחר מכן להכין את מילוי המרנג !!!!

מצרכים למרנג :
3 חלבונים L
1 כוס סוכר
3 כפות פודינג וניל

אופן הכנת המרנג :
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה סוכר ..
להוסיף בתנועות קיפול
3 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה :
*ללוש את כל מרכיבי הבצק לבצק חלק ונעים
* לחלק את הבצק ל – 3 חלקים שווים
* מרדדים לצורת מלבן כל חלק על גבי נייר אפיה ומעל להניח נייר נוסף ולרדד

* למרוח שליש מרנג בצורה אחידה על כל מלבן
*לחתוך עם סכין רצועות ארוכות בעובי 3 סנטימטר
* לגלגל כל רצועה לצורת ספירלה (שבלול) ראה בתמונה
* להניח את שושני הבצק על גבי תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה.

לאפות בחום בינוני 180-200 מעלות בערך 12 -13 דקות או עד להזהבה קלה מאוד

בהצלחה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

שושני מרנג שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים